Foci

Kirúgták az egyetlen embert, aki az elmúlt 3 évtizedben sikert tudott elérni a Magyar válogatottal

"Közös megegyezéssel" távozott Bernd Storck.

2017.10.17 20:23ma.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és Bernd Storck közös megegyezéssel szerződést bontott, így a német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott.

Bernd Storck lemondott, amelyet az MLSZ elnöksége elfogadott. A szövetség szóvivője, Sipos Jenő tájékoztatta a sajtó képviselőit a döntésről. Elmondta, hogy az Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta a német edző lemondását, így közös megegyezéssel távozik. Bernd Storck nemcsak a szövetségi kapitányként, hanem a szakmai igazgatóként sem folytatja tovább a munkát. Az MLSZ megköszönte az eddigi munkáját és további sok sikert kíván neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.