Sport

November 8-án adják át a szombathelyi Haladás Sportkomplexumot

November 8-án adják át Szombathelyen a Haladás Sportkomplexumot.

2017.10.14 03:30MTI

A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a létesítmény műszaki átadása és átvétele már lezajlott, jelenleg garanciális és utójavítási munkálatokat végez a kivitelező.

A közleményben jelezték, a kormányzati támogatásnak köszönhetően az elmúlt húsz év legjelentősebb sport infrastrukturális fejlesztése valósult meg a régióban, s általa olyan nemzetközi szabványoknak megfelelő sportkomplexummal és rekreációs övezettel lett gazdagabb Szombathely és a környéke, mely európai szintű szolgáltatást nyújt majd a sportolni, szórakozni és pihenni vágyóknak.

A Rohonci úti létesítmény-együttes - melynek alapkövét 2016 áprilisában rakták le - többek között egy 9000 fős, UEFA IV-es besorolású, teljesen fedett lelátóval rendelkező labdarúgó-stadiont, illetve egy multifunkcionális sportcsarnokot is magába foglal. A beruházás 15,2 milliárd forintos költségét a magyar állam viseli, de a komplexum Szombathely városának tulajdonába kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.