Tragédia

Fájdalom: hazavitték Dzsudzsák 9 éves kis barátjának hamvait

A magyar válogatott és Dzsudzsák Balázs rajongó Zsombi kilencévesen, súlyos betegségben hunyt el. Hamvait most hazavitték a szülei.

2017.10.13 08:27ma.hu

Dzsudzsák Balázs egy Zsombi feliratú, dedikált mezzel fejezte ki együttérzését a tragikusan fiatalon elhunyt fiú szüleinek, akiknek nagyon jólesett ez a gesztus a válogatott csapatkapitányától.

Zsombinak korábban hónapokat jósoltak az orvosok, azonban a fociból rengeteg erőt tudott meríteni - írja a aBlikk.

A kisfiú annyira beleszeretett a sportba, hogy ez jelentette számára az életét. Minden focicsapatot kívülről fújt, és táblagépén statisztikákat vezetett a meccsekről. Sőt, így tanulta meg, hogy néz ki a 45 európai csapat zászlaja. Azonban súlyos betegségéből kifolyólag ő maga focizni nem tudott. Tavaly kettős látás és járásképtelenség alakult ki nála, emiatt pedig újra kellett tanulnia járni.

Zsombi idén júniusban találkozott először példaképével, Dzsudzsák Balázzsal, aki emberileg mindenben támogatta őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.