Kézilabda

Tomorit megműtötték, Knedlikova is megsérült

A Győri Audi ETO kézilabdázói közül Tomori Zsuzsannát szerdán megműtötték, cseh csapattársa, Jana Knedlikova pedig kedden megsérült.

2017.10.04 16:35MTI

A Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is címvédő klub honlapja emlékeztet rá, hogy Tomori térde vasárnap, a válogatott fehéroroszországi Európa-bajnoki selejtezőjén sérült meg.

"A hétfői MRI-vizsgálat segítségével azonosított elváltozást megtaláltuk az operáció során is. A zúzódás miatt a porcfelszínen törés jelentkezett, amelyet artroszkópos műtéttel távolítottunk el" - nyilatkozta Balogh Péter csapatorvos.

Hozzátette, a tervezett rehabilitációs idő négy-hat hét lesz az átlövő számára.

A győriek jobbszélsője, Jana Knedlikova a kedd esti edzésen sérült meg: a vádlija belső oldalán izomszakadást szenvedett. Operációra nincs szükség, viszont az ő rehabilitációja is négy-hat hetet vesz igénybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.