Járvány

Kórházban ápolják a győri kézilabdacsapat több játékosát

Vírusos fertőzés miatt kórházban ápolják a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának több játékosát is, ezért elhalasztották a Vasas elleni, szombati bajnoki mérkőzést.

2017.09.08 21:33MTI

Kórházban ápolják a Győri ETO kézilabdacsapatának több játékosát, a klub így nem tudja vállalni a szombati, Vasas elleni bajnoki mérkőzést, áll a csapat közleményében. A játékosokat vírusfertőzés döntötte le, ezért kérték a halasztást a Magyar Kézilabda Szövetségtől, amely engedélyezte azt.

"Felvettük a Vasas SC-vel és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a kapcsolatot, akik pozitív és segítőkész hozzáállását ezúton is köszönöm. Jelenleg is több játékosunk kórházi ellátásra szorul, nem kockáztathatjuk a továbbfertőzés veszélyét, valamint a játékosok egészségét, testi épségét. Fontos megjegyezni, hogy ellentétben több hírportálon megjelentekkel, valószínűleg vírusos fertőzés okozza a tüneteket, de ennek pontos megállapítására csak későbbiekben kerülhet sor" - idézte a csapat honlapja Dr. Bartha Csaba elnököt. A mérkőzést pótlásának időpontjáról később döntenek majd.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.