Öttusa

Hét magyar érem az U19-es öttusázók Európa-bajnokságán

Hét érmet - két aranyat, két ezüstöt és három bronzot - nyertek a 19 éven aluli magyar öttusázók a portugáliai Caldas da Rainhában rendezett Európa-bajnokságon.

2017.09.04 09:35MTI

A győzelmet - a hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint - a Barta Luca, Gulyás Michelle összeállítású női és a Burcsik Barnabás, Szép Balázs alkotta férfi váltó harcolta ki.

Második lett a nők hagyományos versenyében egyéniben Gulyás Michelle, illetve ugyanő csapatban Barta Lucával és Kiss Virággal.

Harmadik helyen végzett egyéniben Burcsik Barnabás, valamint a Burcsik, Szép Balázs, Viczián Bence trió a hagyományos küzdelemben, továbbá a Turbucz Anna, Salga Gergő vegyes váltó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.