Siker!!!

Négy magyar érem az U23-as evezős Eb-n

A magyar küldöttség négy érmet, egy ezüstöt és három bronzot szerzett a lengyelországi Kruszwicában rendezett U23-as evezős Európa-bajnokságon.

2017.09.03 18:40MTI

A magyar szövetség Facebook-oldala alapján a Privácki-Juhász Ákos és Szabó Bence alkotta könnyűsúlyú kormányos nélküli kettes másodikként ért célba a szám A döntőjében, míg a férfi négypárevezős egység (Kovács Kornél, Danó Dániel, Ács Kristóf, Bácskai Máté), a kormányos négyes (Szabó Márton, Ocsenász Gergő, Bedők Gergő, Sönfeld Álmos, Csorba Dániel kormányos) és a női kormányos nélküli kettesek között versenyző Polivka Dóra, Krémer Eszter duó harmadik lett.

Az Eb-n kilenc magyar egység indult, s mind a kilenc bejutott a legjobb hat közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.