Siker

Cselgáncs-vb - Bor az elődöntőben

A +100 kilogrammos Bor Barna bejutott az elődöntőbe a budapesti cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.

2017.09.02 13:52MTI
A georgiai Adam Okruashvili és Bor Barna (fehérben) - Fotó: MTI/Illyés Tibor

A 2011-es nyílt vb ezüstérmese harmadik mérkőzésén régi vetélytársával, Adam Okruasvilivel szállt szembe, aki világbajnoki harmadik hellyel és Eb-arannyal is büszkélkedhet. Kettejük különmérlegében a grúz óriás állt jobban előzőleg, hét meccsen aratott öt győzelemmel.

A 30 esztendős paksi dzsúdós alaposan megtornáztatta a grúzt, bő egy percnél fejenátforgatásra, majd két válldobásra is vazaarit kapott, az utolsó akciót pedig leszorítással folytatva végül ipponnal győzött.

A háromszoros Eb-második Bor ellenfele a négy között a brazil David Moura lesz, akitől kikapott eddigi két találkozójukon. A vb délutáni programja 16 órakor kezdődik a Papp László Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.