Tragédia

Elfogták az erőemelő világbajnok feltételezett gyilkosát

Egy forgórúgással terítették le a sportolót, a 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.

2017.08.21 11:05MTI

Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnok feltételezett gyilkosát - közölte belügyi forrásokra hivatkozva vasárnap éjjel az AmurMedia hírügynökség.

A gyanúsított nevét hivatalosan nem közölték. Dracsov egy habarovszki szórakozóhelyen vasárnap a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett egy másik vendéggel, aki egy forgórúgással leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő ellenfelét. A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.

Az eset világszerte nagy feltűnést keltett, mert a végzetes verekedésről készült videofelvételek felkerültek az internetre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.