Sport

Szeptember 15-én nyílik a 21. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Szeptember 15-én és 16-án rendezik a Merkapt Sportközpontban a 21. Budapesti Nagy Sportágválasztót.

2017.08.19 06:30MTI

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye kiemelte, az eseményen több mint 100 sportág kipróbálására lesz lehetőség, és mindegyik helyszínen szakemberek segítik majd a résztvevőket.

Az immár 21. alkalommal sorra kerülő sportágválasztóra ismét több tízezer látogatót várnak, s bíznak benne, minél többen rátalálnak a számukra megfelelő mozgásformára.

Kiemelték, az esemény egyik különlegességét az adja, hogy lehetőséget kínál a példaképek, az olimpikonok, a világ- és Európa-bajnok magyar sportolókkal való találkozásra, a velük együtt sportolásra.

A rendezvényről további információ, valamint a regisztrációs felület a www.sportagvalaszto.hu honlapon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.