Tenisz

Cincinnati tenisztorna - Babos párosban a nyolc között

Babos Tímea a cseh Andrea Hlavackovával az oldalán bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna női páros versenyében.

2017.08.17 08:48MTI

A magyar játékos és partnere 1 óra 31 perc alatt, döntő rövidítésben győzte le az Andreja Klepac, María José Martínez Sánchez szlovén, spanyol kettőst.

Az ötödik helyen kiemelt Babosék a negyeddöntőben a Csan Jung Dzsan, Martina Hingis tajvani, svájci párossal játszanak, amelyet másodikként rangsoroltak a szervezők. Májusban a madridi torna fináléjában Hingis és Csan bizonyult jobbnak.

Eredmény: nők, (2,8 millió dollár összdíjazás):
páros, nyolcaddöntő:
Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 5.) - Andreja Klepac, María José Martínez Sánchez (szlovén, spanyol) 2:6, 7:6 (7-4), 10-7

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.