Foci

Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott

A portugál támadót a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén állították ki, mert meglökte a játékvezetőt reklamálás közben.

2017.08.17 04:30ma.hu

Elutasította a Real Madrid fellebbezését a spanyol szövetség, ezzel végleges lett Cristiano Ronaldoötmeccses eltiltása - közölte az AS.com.

A portugál támadót a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén állították ki, mert meglökte a játékvezetőt reklamálás közben. Zinedine Zidane, a Real edzője nagyon dühös a hosszas eltiltás miatt, ezért is fellebbezett a klub az ítélet ellen.

Ronaldo a mostani döntés értelmében kihagyja a Szuperkupa-döntő szerda esti visszavágóját, és nem játszhat a Deportivo, a Valencia, a Levante, illetve a Real Sociedad elleni bajnoki meccseken sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.