A boldogító igen

Szilágyi Áron megnősült

Családi körben mondta kis a boldogító igent kétszeres olimpiai bajnok kardvívónk.

2017.08.14 08:23ma.hu

Szilágyi Áron és kedvese, Szántó Betti családi és baráti körben, az erdélyi és a családi hagyományokat tiszteletben tartva mondta ki a boldogító igent hétvégén.

"Szerettünk volna a barátainkkal és a családunkkal együtt megélni ezt a számunkra igazán fontos napot, kötetlen hangulatban. Az volt a célunk, hogy egy csendes, természetközeli, vidéki helyszínt találjunk, ahol nem csak egy estét, hanem gyakorlatilag egy hétvégét tudunk együtt, szeretetben tölteni" - árulta el Szilágyi Áron, aki feleségével egyetértésben mindenben az egyszerűségre, a klasszikus és a modern elemek harmóniájára, valamint a meghitt, családias hangulatra törekedett.

Az év sportesküvőjén a család és a barátok mellett a magyar vívósport számos tagja is együtt örült Áron és Betti boldogságának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.