Baleset

Szalai Ádám sérülése a vártnál lassabban gyógyul

A vártnál lassabban gyógyul Szalai Ádámnak, a német Hoffenheim magyar válogatott csatárának lábsérülése, ezért a szezon első tétmérkőzését biztosan kihagyja.

2017.08.10 21:47MTI

Julian Nagelsmann vezetőedző a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy nem számíthat a csatárra szombaton a Német Kupa első fordulójában, amikor a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurt lesz csapata ellenfele.

"Ádám nem egészséges, még mindig problémái vannak a vádlijával, amely egy rúgás következtében begyulladt. A felépülése a vártnál hosszabb ideig tart" - közölte a szakvezető.

Szalai az esetet követően egyszer már újrakezdte az edzéseket, de panaszai kiújultak. Nagelsmann megerősítette, hogy a kupamérkőzésen biztosan nem szerepelhet a játékos, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy kedden pályára léphet-e, amikor a Hoffenheim a Liverpoolt fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójában.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.