Szerencse

Vizes vb - Autóját ajánlotta fel egy szurkoló vízilabda jegyekért cserébe

Végül Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter segített rajta.

2017.07.29 21:14MTI

Nyolcéves autóját ajánlotta fel egy rajongó a szombat esti vízilabda döntőre szóló jegyekért cserébe - mondta el Rácz Péter, az autó tulajdonosa a közmédiának.

A férfi három barátjával együtt akart így bejutni az esti sportprogramra, de kora estig senki nem jelentkezett a hirdetésre. Végül Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke négy jeggyel ajándékozta meg őket. A szerencsés férfi szombat este vette át a jegyeket a Hajós Alfréd uszodában.

Rácz Péter azt mondta, a világ legszerencsésebb emberének érzi magát, egy-két órán keresztül nem is fogta fel, hogy ez megtörténik, és "nem akárkin keresztül" kap négy jegyet a döntőre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.