Úszás

Kiderült, hogy Phelps le tudná-e úszni a nagy fehér cápát

A huszonháromszoros olimpiai bajnok amerikai úszónak a nyílt vízen kellett megmérkőznie a dél-afrikai színekben induló csúcsragadozóval.

2017.07.24 07:50ma.hu

A Discovery Channel megrendezte minden idők egyik legizgalmasabb úszóversenyét: a huszonháromszoros olimpiai bajnok Michael Phelpsnek a nagy fehér cápával kellett megmérkőznie. A versenyt nyílt vízen tartották, ugyanazt az útvonalat, de érthető okokból nem ugyanabban az időben úszták le mindketten.

Egy ember, egy cápa, 100 méter. Íme, ez történt:



Ahogy a slusszpoénból is kiderül, a dél-afrikai színekben induló csúcsragadozó ellen még a világ legjobb úszójának sem lenne esélye, a cápa két másodperccel leúszta Phelpset.Ahogy a slusszpoénból is kiderült, a dél-afrikai színekben induló csúcsragadozó ellen még a világ legjobb úszójának sem lenne esélye, a cápa két másodperccel leúszta Phelpset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.