Vizes vb 2017

Vizes vb - A teltházas eseményekre is lehetnek még jegyek

"Akár ötven, de száz jegy is felszabadulhat, méghozzá igen jó helyeken."

2017.07.17 12:54MTI

Elképzelhető, hogy a magyarországi vizes világbajnokság már teltházas versenyeire, mérkőzéseire is lehet még jegyet kapni, erről a szervezők folyamatosan egyeztetnek a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) vezetőivel.

"Akár ötven, de száz jegy is felszabadulhat, méghozzá igen jó helyeken" - mondta Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője a hétfői sajtótájékoztatón.

Borsa Miklós jelezte: a szervezőknek minden eseményre kötelezően fenn kell tartaniuk bizonyos darabszámú jegyet a nemzetközi szervezet részére. A vb alatt folyamatosan egyeztetnek a FINA-vezetőkkel arról, hogy a belépőkből ténylegesen mennyit vesznek igénybe, míg a fölöslegesnek bizonyuló jegyeket "röviddel az adott esemény előtt" értékesítik.

A szóvivő kiemelte: a belépőket kizárólag a hivatalos jegyértékesítő partneren, az eventim.hu oldalon keresztül vásárolhatják meg az érdeklődők.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.