Vizes vb

Kiesett a Kormos, Fazekas-Gondos páros a 3 méteres szinkron műugrás selejtezőjében

A magyar lányok a 17. helyen végeztek.

2017.07.17 11:47ma.hu
hirdetés

Hétfő délelőtt, a női páros 3 méteres szinkron műugrásban Kormos Villőnek és Fazekas-Gondos Flórának szurkolhattunk a Duna Arénában. Ebben a számban végeredményt öt ugrás után hirdettek.

Az első ugrásra 45,6 pontot, a másodikra kereken 42 pontot kaptak Kormosék, és két sorozat után a 14. helyről várhatták a folytatást. Érdekes volt, hogy a magyar páros a második ugrásra helyet cserélt a deszkán. A harmadik, már szabadon választható ugrás nagyon jól sikerült, de elmaradt az elvárt, 60 pont környékétől, és csak 53,46 pontra értékeltél a magyar duót. A negyedik ugrást 48,6 ponttal teljesítették, így a döntőbe jutásért muszáj volt az ötödik, egyben utolsó ugrást hibátlanul, lehetőleg nagy pontszámmal kivitelezni.

Nem sikerült, 47,88 ponttal már a selejtező vége előtt kiderült, nem lesz ott a magyar páros a hétfő délutáni döntőben.

Végül a magyar lányok a 17. helyen végeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.