Aláöltözet

Levetette a wimbledoni bíró Piros Zsomborék alsónadrágját

Piros Zsombor és kínai párja, Vu Ji-ping szerdai meccsét ugyanis azért kellett megszakítani egy rövid időre, mert a bíró kiszúrta alsónadrágjaikat.

2017.07.13 15:06ma.hu
hirdetés

A wimbledoni tenisztorna első helyen rangsorolt junior párosa korántsem eredményeivel került a sportlapok címoldalára, hanem alsógatyájuk miatt. A torna hírhedt konzervatív szabályzata ugyanis előírja, hogy a teniszezők kizárólag fehér öltözékben léphetnek pályára. Legfeljebb a szegély lehet eltérő színű, ha nem szélesebb 1 centiméternél. A szabály valamennyi ruhadarabra vonatkozik.

Nos, a bíró azonban kiszúrta, hogy a fiúk az egyébként hófehér szerelésük alatt fekete alsónadrágot viselnek. Sőt, a szigorú játékvezető annyira szemfülessé vált hogy később a brazil teniszezővel is lecseréltette a trikóját, mert volt rajta egy fekete ábra.

Ahhoz, hogy folytatni tudják a meccset, hoztak nekik engedélyezett gatyákat, elvonultak az öltözőbe és átcserélték, majd két szettben verték a Mohamed Ali Bellalouna – Joao Lucas Reis Da Silva (tunéziai, brazil) párost, ezzel bejutottak a legjobb 16 közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.