Labdarúgás

Kleinheisler az FK Asztanában folytatja

A kazah FK Asztana labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Kleinheisler László, akit egy évre adott kölcsön a Werder Bremen.

2017.06.20 14:18MTI

"Nem sokat tudok a kazah futballról, de az Asztanát ismerem, mert a nemzetközi porondon is letette már a névjegyét" - nyilatkozta a klub honlapjának a 13-szoros válogatott középpályás, aki a 6-os számú mezben játszik majd új együttesében. Hozzátette: szeretné bajnoki címhez, a Bajnokok Ligájában pedig a csoportkörbe segíteni a csapatot.

A háromszoros bajnok (2014, 2015, 2016) és Kazah Kupa-győztes (2010, 2012, 2016) Asztana a BL-selejtező második körében a lett Spartaks Jurmalával találkozik.

A 23 éves Kleinheislert 2016 januárjában a Videotontól szerződtette a Werder, amely az őszi idényre a Darmstadt 98-nak, tavasszal pedig a Ferencvárosnak adta őt kölcsön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.