Hoki

Németországban folytatja pályafutását a jégkorongozó Hári János

A német élvonalban szereplő Düsseldorfer EG jégkorongcsapatánál folytatja pályafutását Hári János.

2017.06.08 03:30MTI
Fotó: MTI

"Nagyon jók a körülmények, remek a szurkolótábor és a csarnok, idén a tervek szerint nagyon erős lesz a csapat. Két évig éltem egy kisvárosban, jó lesz újra egy nagyvárosba költözni" - idézi a magyar szövetség (MJSZ) honlapjának szerdai beszámolója a 25 éves válogatott csatárt.

Hári 2015 óta volt a Leksands IF játékosa, amely az idény végén búcsúzott a svéd élvonaltól. A rivális Schwenninger Wild Wingsnél játszó Bartalis Istvánnak viccesen azt üzente: "óvakodjanak tőlünk".

Hári János az elmúlt tíz szezont egy év kanadai és egy finnországi kitérőt leszámítva folyamatosan Svédországban töltötte, profi játékosként - azaz 2011 óta - ez lesz az első szezonja Skandinávián kívül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.