Siker!!!

Fucsovics Márton megnyerte a vicenzai tenisztornát

Fucsovics Márton a döntőben meccslabdáról fordítva megnyerte a 43 ezer euró (13,3 millió forint) összdíjazású vicenzai salakpályás férfi tenisztornát.

2017.06.04 19:37MTI

A világranglistán 148. magyar játékos a vasárnapi fináléban a szerb Laslo Djerével (Györe László) csapott össze életében először, aki 135. a rangsorban. Az első szett 38 perc alatt a hetedik helyen kiemelt ellenfélé lett, ám a 25 éves Fucsovics óriási csatában, meccslabdát hárítva kiegyenlített. Az utolsó játszma már egyértelműen a magyar fölényét hozta, aki végül 2 óra 22 perc elteltével ünnepelhetett.

A Roland Garros selejtezőjének második fordulójáig jutott Fucsovics profi pályafutása tizedik döntőjét vívta, az eddigi kilencből kettőt nyert meg. Az első két diadalát 2013-ban a kínai An Ningban, illetve az olaszországi Andriában aratta.

Eredmény az ATP honlapja alapján:

döntő:
Fucsovics Márton-Laslo Djere (szerb, 7.) 4:6, 7:6 (9-7), 6:2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.