Kézilabda

Férfi kézilabda BL: A harmadik helyért játszhat a Veszprém

A harmadik helyért játszhat vasárnap a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, miután a szombati első elődöntőben 27-26-ra kikapott a francia Paris Saint-Germaintől.

2017.06.03 17:40MTI

Biztatóan kezdett a magyar csapat, de hiába lassította világklasszis játékosokkal felálló ellenfele játékát, 2-1 után többször már nem tudott vezetni az első félidőben (11-11). A második felvonás jelentős részében is a PSG-nél volt az előny, az utolsó percben a remekül küzdő veszprémiek azonban az egyenlítésért támadhattak. Mivel eladták a labdát, a PSG jutott tovább, és fennállása során először BL-döntőt játszhat.

A két csapat kilencedik alkalommal találkozott, és egy döntetlen mellett a magyarhoz hasonlóan immár a francia együttes is négyszer nyert.

A Veszprém hetedszer - sorozatban negyedszer - játszott BL-elődöntőt, háromszor sikerrel járt, viszont most fordult elő negyedszer, hogy nem jutott tovább a fináléba. Vasárnapi ellenfele a macedón Vardar Szkopje és a spanyol Barcelona 18 órakor kezdődő mérkőzésének vesztese lesz a bronzéremért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.