Motorsport

Rossi megint nagyot bukott, kórházba szállították

A Yamaha közleménye szerint enyhe mellkasi és hasi sérülésekkel megúszta a balesetet.

2017.05.26 11:20ma.hu
Fotó: AFP

Motokrossz-balesetet szenvedett, ezért kórházba vitték a kilencszeres gyorsaságimotoros-világbajnok Valentino Rossit. A 38 éves versenyző csütörtökön edzés közben bukott. Csapata, a Yamaha közleménye szerint Rossi enyhe mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett.

"Szerencsére az orvosok semmiféle törést nem észleltek, és nem találtak komoly traumatikus sérüléseket" - hangsúlyozta a csapat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Rossi részt vehet-e a MotoGP jövő hétvégi versenyén a mugellói Olasz Nagydíjon.

A bajnokra az utóbbi időben nagyon rájár a rúd. A múlt hétvégi Francia Nagydíjig vezette a világbajnoki pontversenyt, ám Le Mans-ban az utolsó körben az élen csatázva bukott, így öt futam után 23 pontos hátránnyal a harmadik helyen áll Maverick Vinales és Dani Pedrosa mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.