Ökölvívás

Baranyi Richárd Londonban védheti meg a WBO félnehézsúlyú Eb-címét

Baranyi Richárd, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoka legközelebb júliusban, Londonban védheti meg címét.

2017.05.24 03:30MTI

A Felix Promotion keddi tájékoztatása szerint a magyar bokszoló július 8-án, egy nagyszabású gálán lép majd kötelek közé a brit Anthony Yarde ellen. Az összecsapás a rendezvény második számú mérkőzése lesz, így közvetlenül a Billy Joe Saunders-Avtandil Khurtsidze WBO középsúlyú vb-címmeccs előtt szerepel a programban.

A kecskeméti születésű, 26 éves Baranyi tapasztaltabb ellenfelénél, eddig 19 meccset vívott a profik között és egy vereség mellett 18-szor győzött. A 25 éves Yarde mindössze 11 összecsapáson van túl, viszont ezeket mind megnyerte, ráadásul tízszer a pontozókra sem volt szüksége.

Baranyi tavaly szeptemberben a grúz Giorgi Berosvili legyőzésével szerezte meg az Eb-övet, s eddig egyszer, december végén védte meg. Akkor a svájci Alis Sijaric ellen nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.