Torna-vk

Torna vk - Berki Krisztián is indul a szlovéniai versenyen

Az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki Krisztián is indul a tornászok hétvégi világkupa-versenyén a szlovéniai Koperben.

2017.05.13 06:30MTI
hirdetés

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a viadalon Berki és Kállai Zoltán csak lólengésben indul, Boncsér Krisztián nyújtón és talajon, Vecsernyés Dávid pedig korláton és nyújtón versenyez.

A nőknél az Európa-bajnoki bronzérmes Dévai Boglárka ugrásban, felemáskorláton és talajon, Tömböl Boglárka ugrásban, felemáskorláton és gerendán, Al-Salty Dália pedig gerendán és talajon indul.

A selejtezőket pénteken, a szerenkénti döntőket pedig szombaton és vasárnap rendezik.

Sóvágó Lajos férfi szövetségi kapitány elmondta, Babos Ádám korláton, gyűrűn és talajon is indult volna, de belázasodott, ezért került a csapatba Boncsér Krisztián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.