Labdarúgás

Andorrai-magyar - Elkezdődött a jegyárusítás

Elkezdődött kedden a jegyárusítás a június 9-i Andorra-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre.

2017.05.09 16:14MTI

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint a házigazdák 860 belépőt biztosítanak a magyar drukkerek számára.

Az utalványokat - amelyeket a mérkőzés helyszínétől, az Estadi Nacionaltól 200 méterre található régi stadion, az Estadi Comunal jegypénztárában lehet majd átváltani hivatalos belépőkre - a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában egységesen 8000 forintért lehet megvásárolni.

A magyar válogatott az andorrai találkozó előtt a 2018-as vb-házigazda Oroszország csapatával mérkőzik meg június 5-én a Groupama Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.