Sport

Fél évvel sípcsonttörése után 26 kilométert futott a snowboardos Gyarmati Panka

Gyarmati Panka snowboardos, a havas sportok első magyar világkupa-győztese hat hónappal súlyos sérülését követően egy hosszútávú futóversenyen indult.

2017.05.09 12:37MTI

A 24 éves sportoló Facebook-oldalán számolt be róla, hogy vasárnap Bécsben a Wings for Life World Run elnevezésű jótékonysági versenyen teljesített 26 kilométert.

Gyarmati tavaly novemberben Ausztriában, a Stubai-gleccseren eltörte a sípcsontját, amikor edzés közben az egyik ugrásnál a jeges pályán balszerencsésen érkezett a hóra.

Az egri hódeszkás tavaly januárban sporttörténelmi sikert ért el azzal, hogy megnyerte a világkupa-sorozat egyesült államokbeli Mammoth-ban rendezett slopestyle (trükkös akadályverseny) versenyét, ezzel a havas sportok első magyar vk-győztese lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.