Foci

Eltörölte Messi eltiltását a FIFA

A szupersztár mégis játszhat az argentin válogatott mérkőzésein.

2017.05.05 16:23ma.hu
Fotó: AFP

A FIFA eltörölte Lionel Messi négymeccses eltiltását, így az argentin focista mégis szerepelhet hazája válogatottjának soron következő világbajnoki selejtező mérkőzésein.

A világklasszis csatárt a Chile elleni mérkőzés után büntették meg, mert állítólag csúnyán beszóét az egyik partjelzőnek. Az argentin szövetség azonnal fellebbezett, Messit május 4-én hallgatta meg a szövetség vizsgálóbizottsága.

A FIFA pénteken jelentette be, hogy visszavonják a játékos eltiltását. Indoklásukban azt írták, hogy bár Messi viselkedése "nem volt helyénvaló", nincs elég bizonyítékuk ahhoz, hogy ilyen súlyos büntetést szabjanak ki.

Döntésük azt jelenti, hogy - bár a Bolíviai elleni, 2:0-ra elvesztett meccset ki kellett hagynia - a csatár játszhat vb-selejtező további mérkőzésein.

Rájuk is fér, hiszen az argentin válogatott jelenleg csak az interkontinentális pótselejtezőt érő ötödik helyen áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.