Tusup-balhé

Szakítás lett Tusupék balhéjának a vége

Elhagyta Hosszú Katinkáék klubját az edző, akivel Shane Tusup olyan durván összeveszett.

2017.05.05 08:41ma.hu
hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője április 23-án, a debreceni úszó ob-n nekiesett Darren Wardnak, az Iron Aquatics trénerének.

Szemtanúk szerint Tusup azt üvöltötte, "Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!", és némi lökdösődés is volt a két szakember között.

A Bors akkor azt írta, csak annak köszönhető, hogy nem alakult ki komolyabb verekedés, hogy Verrasztó Dávid közbelépett.

Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense nem sokkal később úgy fogalmazott: "A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amit már sikerült is tisztázni."

Nos, a jelek szerint mégsem, ugyanis Darren Ward  végül elhagyta az úszóklubot.

"Az Iron Aquatics úszóklub jövőjét illetően több ponton sem egyeztek a szakmai víziók és elképzelések, ezért a felek a jövőben külön utakon folytatják" - fogalmazott Tóth Fanni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.