Sport

85 érmet szereztek a magyarok a kempo-világbajnokságon

Nyolcvanöt érmet, 36 aranyat, 24 ezüstöt és 25 bronzot szereztek a magyarok a portugáliai Albufeirában rendezett kempo-világbajnokságon, amelyen 25 ország vett részt.

2017.05.02 13:44MTI

A szövetség keddi közleménye szerint a magyarok a felnőtt mezőnyben az éremtábla második helyén végeztek.

Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke elmondta, az elmúlt évek sikeres szereplése ezúttal az utánpótláson kívül a felnőtteknél, és a technikai számokon túl a küzdelmi számokban is megmutatkozott. A sportvezető hozzátette, hogy a magyar csapat maximális felkészültséggel érkezett Portugáliába, ami köszönhető az egyesületekben végzett remek edzői munkának, illetve a támogatóknak, akik megteremtették a szükséges feltételeket.

A Nemzetközi Kempo Szövetség elnöksége a vb-helyszínén döntött a következő világbajnokság helyszínéről, 2014 után 2018-ban ismét Magyarország lesz a házigazda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.