Sport

Anyai örömök elé néz Csipes Tamara

Anyai örömök elé néz Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakos.

2017.04.28 16:03MTI

"Párommal a riói olimpia után leültünk és megbeszéltük, hogy talán érdemes volna a gyerekvállalással megvárni még egy olimpiai ciklust. De amit Isten ad, azt el kell fogadni, amúgy is mindketten vágytunk már rá" - idézte az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében klubja, a Budapesti Honvéd SE a 27 éves Csipes Tamarát, aki amondó, hogy a tokiói olimpia előtt három évvel sportolói karrierje szempontjából "bőven belefér a gyermekvállalás".

"Ha minden jól megy, már 2018-ban visszatérhetek" - tette hozzá Csipes, s utalt a kétszeres olimpiai bajnok Fazekas-Zur Krisztinára, aki a londoni játékok után szülte meg gyermekét, majd a riói olimpiára ismét bekerült a később aranyérmet nyerő négyesbe.

A riói magyar kvartettből december végén az ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta jelentette be, hogy gyermeket vár, és a 2017-es szezonban nem versenyez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.