Sport

Szivacskézilabda-csarnokot adtak át Siófokon

A 2000 négyzetméteres csarnok a jövőben több utánpótlástornának is házigazdája lesz.

2017.04.26 02:30MTI
hirdetés

Szivacskézilabda-csarnokot adtak át Siófokon kedden.

A Siófoki Kézilabda és Tenisz Club 2013-ban kezdett bele egy hét ütemből álló infrastrukturális fejlesztési program megvalósításába, elsőként a Déli úti munkacsarnok, majd a Kiss Szilárd Sportkollégium épült meg, a most avatott szivacskézilabda-csarnok a harmadik ütem keretében készült el.

Az ünnepélyes megnyitón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntőjében kiemelte: egyedülálló fejlesztés ez a régió életében, hiszen páratlan sportolási lehetőség biztosít a 7-11 éves korosztály számára nemcsak a kézilabdában, hanem a speciális borításnak köszönhetően a teniszben is. Kiemelte az utánpótlás-nevelés jelentőségét és méltatta Siófok elkötelezettségét, hogy minden korosztály számára színvonalas sportolási lehetőséget teremtsen.

A klub tervei szerint a 2000 négyzetméteres csarnok a jövőben több utánpótlástornának is házigazdája lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.