Siker!!!

Túl sok érmet nyert, és jó időket úszott - ez lett Katinka doppingeredménye

Első helyen ért célba, de nem tudott nyilatkozni, mert doppingvizsgálatra küldték az illetékesek.

2017.04.23 01:30ma.hu

A Blikk megtudta, hogy a debreceni úszó ob-n a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka doppingmintája negatív lett.

Erőtől duzzadva, kiváló formának örvend Katinka, miután péntek délután fényes győzelmeket aratott a Debrecenben megrendezett országos úszóbajnokságon. Előbb a kedvenc számában – 400 méter vegyes döntőjében (4:35,91) első helyen ért célba, illetve 100 méter gyorson (54,62) és 100 háton (1:00,46) szintén az élen végzett. A versenyt követően a várva-várt nyilatkozata elmaradt, mivel doppingvizsgálatra küldték az illetékesek.

– Nem volt különösebb oka. Nem feltétlenül minden elsőt küldenek vizsgálatra. Általában azokat szokták elküldeni hivatalból doppingvizsgálatra eredmény hitelesítés céljából, aki több érmet nyer, olyan szint vagy vb-re kvalifikáló időt úszik. Természetesen negatív lett az eredmény – mondta megkeresésünkre Hosszú Katinka sajtósa, Tóth Fanni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.