Szabadidősport

Elindult a nevezés a Kihívás Napjára

Idén május 31-én lesz a Kihívás Napja. Magyarország legnagyobb szabadidősport-rendezvényére már elindult a nevezés.

2017.04.22 01:30MTI

"A kihívás és a mozgás hallatán sokan meghátrálnak, de május harmincegyedikén győzzük le önmagunkat" - mondta Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára, aki hozzátette: a céljuk az, hogy kedvet csináljanak a mozgásban gazdag életmódhoz, a rendszeres sportoláshoz.

Az eredetileg "Challenge Day" néven ismertté vált játékban idén Magyarországgal együtt a világ legalább ötven országának városai, falvai vesznek majd részt. Magyarországon már 26. alkalommal rendezik meg a Kihívás Napját. A szövetség tájékoztatása szerint a korábbi években összesen 1596 magyarországi település vett részt az eseményen, és nyolcmillió ember játszott, sportolt a Kihívás Napján.

Magyarország legnagyobb szabadidősport-rendezvényére már elindult a nevezés, a jelentkezés feltételeiről itt lehet tájékozódni.

A Kihívás Napjának célja, hogy minél többen végezzenek legalább napi negyedórányi aktív testmozgást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.