Sport

Heves szeretkezés hangjai zavarták meg a Sarasota Open egyik mérkőzését (videó)

"Ennyire nem lehet jó!" - reagált az egyik játékos.

2017.04.20 08:12ma.hu

Bizarr közjáték miatt szakadt meg egy floridai tenisztorna egyik mérkőzése - írja a Deadspean. Francis Tiaofe Michel Kruegerrel mérkőzött a Sarasota Openen, amikor egy elrontott ütés után hirtelen vad szeretkezés hangjai szűrődtek be a pályára.

Mindkét játékos meglepődött; Tiaofe előbb csodálkozó arccal körülnézett, majd a közönséggel együtt mulatott a képtelen helyzeten.

A női orgazmus hangjai a kommentátort is megzavarták. Először arra gyanakodott, hogy valamelyik néző mobiltelefonja szólalhatott meg, de később elvetette ezt az elméletet, mint mondta, valószínű, hogy az egyik környékbeli házból hallatszódtak ki az illetlen zajok.

Miután a heves zihálás egy időre elhallgatott, folytatódott a meccs, de aztán újra kezdődött a lihegés. Ezt már Tiafoe sem tudta szó nélkül hagyni: "Ennyire nem lehet jó!" - kiabált ki a pályáról, amit a közönség hangos nevetéssel díjazott.

A mérkőzést végül a világranglista 87. helyén álló Tiaofe nyerte, aki 6-3, 6-2 verte a 182. Helyen rangsorolt Kruegert.



Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.