Foci

BL: elmaradt az újabb csoda, kiesett a Barca

Messiék 0-0-ás döntetlent értek el a Juventus ellen a negyeddöntő visszavágóján. 3-0-ás összesítéssel az olasz csapat jutott tovább.

2017.04.20 07:35ma.hu
Fotó: AFP

Elmaradt a várva várt csoda a BL szerdai játéknapjának csúcsmeccsén: az FC Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a vendég Juventus ellen a negyedöntő második mérkőzésén.

A torinói csapat végig magabiztosan uralta a játékot, Buffon kapuja alig került veszélybe a 90 perces játékidő alatt. A vendégek remekül zárták a területeket, és végig jól védekeztek. A Barca ezzel szemben végig küszködött, az első félidőben mindössze egyetlen értékelhető kapuralövésük volt.

A második félidőre aztán kicsit összekapták magukat, de így sem tudtak igazán veszélyes támadásokat indítani, a Juve kapusának egyetlen nagyobb védést kellett bemutatnia. Közbe az olaszok több veszélyes kontrát is indítottak, de mivel rendre pontatlanul fejezték be a támadásaikat, ők sem tudtak gólt szerezni.

A vége 0-0 lett, így a Juventus három pontos előnnyel jutott tovább. A Barca a legutóbbi négy kiírásban már harmadszor esett ki a negyeddöntőben.

Eredmény: FC Barcelona - Juventus 0-0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.