Sport

Torna Eb - Változás a magyar női csapatban

Böczögő Dorina sérülés miatt kikerült a jövő heti, kolozsvári Európa-bajnokságra utazó magyar női tornászválogatott keretéből, helyette Al-Salty Dália vehet részt a versenyen.

2017.04.15 04:30MTI
hirdetés

"Böczögő Dorinának sajnálatos módon nem javult az állapota, egy gyulladásos sérüléssel küzd, így változtatnunk kellett az induló csapaton, helyette Al-Salty Dália fog részt venni a viadalon" - idézi a magyar szövetség sajtóközleménye Draskóczy Imre szövetségi kapitányt.

A szakvezető úgy fogalmazott, a kerettagok közül Kovács Zsófia és Dévai Boglárka abszolút készen áll az Európa-bajnokságra, Jakab Noémi és Al-Salty Dália pedig teljes mértékben a tapasztalatszerzés céljával vesz részt a versenyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.