Terror

A robbantás miatt szerdára halasztották a Dortmund-Monaco BL-találkozót

Robbanás történt kedd este a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának busza közelében, ezért a vendég Monaco elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős mérkőzésüket szerda kora estére halasztották.

2017.04.12 06:26MTI

"Az incidens kevéssel az után történt, hogy csapatunk busza a szállodából elindult a stadionba. A busz két helyen sérült meg. Egy játékosunk szenvedett sérülést, ő jelenleg kórházban van" - írta közleményében a Borussia, mely Twitter-oldalán jelentette be, hogy a mérkőzést szerdán 18.45-től rendezik meg.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a sárga-feketék spanyol hátvédje, Marc Bartra sérült meg könnyebben, amikor üvegszilánkok vágták meg a karját. A német rendőrség bejelentette, három robbanás történt röviddel 19 óra után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.