Autósport

Túraautó-vb: Michelisz ötödik és második volt Marokkóban

A gyári Hondával versenyző magyar pilóta jelenleg 36 ponttal a második a vb-pontversenyben.

2017.04.10 05:30MTI
Fotó: Michelisz.hu

Michelisz Norbert előbb az ötödik, majd a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei első versenyén, a vasárnapi Marokkói Nagydíjon.

A gyári Hondával versenyző Michelisz a nyolcadik helyről kezdte az első futamot, de a negyedik kör végén már hatodik volt, végül pedig ötödikként zárt.

A második futamban a harmadik helyről rajtolt, majd szoros csatában a második helyen végzett. Előbb az argentin Esteban Guerrieri, majd a portugál Tiago Monteiro győzött. A pontversenyt utóbbi vezeti 43 ponttal, Michelisz 36 ponttal a második.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.