Beruházás

Hétszázmillió forintos beruházással épül sportcsarnok Répcelakon

Hétszázmillió forintos beruházással épül 300 fő befogadására alkalmas sportcsarnok Répcelakon.

2017.04.03 23:30MTI

Szabó József (MSZP) polgármester elmondta: az építéshez szükséges pénz 70 százaléka, mintegy 484 millió forint TAO támogatásból származik, a helyi szénsavgyárnak köszönhető, a többit az önkormányzat állja saját forrásból.

A polgármester tájékoztatása szerint a beruházás már 70 százalékban elkészült, a sportcsarnok átadását június 17-én a Répcelaki Fesztivál keretében tervezik.

A multifunkcionális csarnok elsősorban a helyi kézilabdacsapat új otthona lesz, egy több mint 1100 négyzetméteres, kettéválasztható pályával, 140 négyzetméteres aulával, 200 fős emeleti lelátóval, irodával, klubszobával és szaunával.

A polgármester hozzátette: a szabványos kézilabdapálya mellett három edzőterem is épül, így a városban működő kézilabdaklub mellett más sportágaknak is otthont ad majd a csarnok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.