Gyorskorcsolya

Világbajnoki ezüst- és bronzérmet szereztek a magyar váltók

A férfiak és a nők is remekül szerepeltek a rotterdami rövidpályás gyorskorcsolya vb-n.

2017.03.12 19:51ma.hu
Fotó: MTI

A magyar női váltó az A-döntőben volt érdekelt a rotterdami rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon.

A Keszler Andrea, Jászapáti Petra, Heidum Bernadett, Bácskai Sára Luca összeállítású staféta kiegyensúlyozott versenyzést produkált.

Nem sokkal a vége előtt a harmadik helyen álltak, de a hollandok kiestek előlük, így a 18 éves Jászapáti a második helyre hozta be a magyar váltót.

A számot a kínaiak nyerték, Japán lett a harmadik.

A férfiaknál Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba küzdött a váltók A-döntőjében.

Féltávnál a mieink vezettek Kína és Hollandia előtt, de tíz körrel a vége előtt sajnosvisszacsúsztak a harmadik helyre. Burján Csaba előzte vissza a hollandot, a magyar staféta végül bronzérmet szerzett.

Liu Shaoang korábban 1000 méteren szerzett ezüstérmet, összetettben az ötödik helyen zárt a 18 éves versenyző. ezüstérmet, összetettben az ötödik helyen zárt a 18 éves versenyző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.