Labdarúgás

Németh Krisztián szerint képesek lehetnek a meglepetésre Lisszabonban

Németh Krisztián, a katari al-Garafa SC labdarúgója úgy véli: képesek lehetnek meglepetést okozni a magyar válogatottal március 25-én Lisszabonban, a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn.

2017.03.10 00:30MTI

A csatár az M4 Sport Sportreggeli című műsorában csütörtökön, Skype-kapcsolaton keresztül úgy fogalmazott: fontos meccs következik, s mindenki tudja, hogy az Európa-bajnok Portugália az esélyes, de a magyar csapat már bizonyította, hogy képes bravúrpontokat szerezni.

"Reméljük, hogy minimum marad a két pont különbség a két csapat között vagy esetleg meg tudjuk őket előzni. Mindkét válogatottnak fontos ez a mérkőzés, mindkét csapat győzelemre fog játszani" - mondta a 30-szoros válogatott játékos.

A csoportot jelenleg Svájc vezeti 12 ponttal, a második portugáloknak kilenc, a harmadik magyaroknak hét pontja van.

Németh Krisztián beszélt azokról a sajtóértesülésekről is, hogy esetleg a skót Glasgow Rangershez igazol.

"Még egy év hátravan az itteni szerződésemből, tehát ki kellene engem vásárolni. Jelen pillanatban ez nem reális" - fogalmazott, hozzátéve, hogy nyártól "elég alacsony" lesz a kivásárlási ára, akkor várható változás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.