Kutyák a teniszpályán

Négylábú labdaszedők a Sao Pauló-i tenisztornán

Sanyarú sorsú ebekre próbálják így felhívni a figyelmet a szervezők. Meg szeretnék mutatni, hogy "nem a múlt szenvedéséből kell kiindulni".

2017.03.02 15:21ma.hu

Tavaly teremtettek hagyományt a Sao Pauló-i tenisztorna szervezői azzal, hogy egy mérkőzés után négy kutyát alkalmaztak labdaszedőként. Ők hamarosan gazdára is találtak. Az akciót a Premier Pet állateledel-gyártó támogatta, hogy felhívja a figyelmet ezekre az állatokra.

Fotó: Twitter

Idén hat kutya kap lehetőséget: Cindy, Nanda, Pretinha, Mia, Arlete és Ovelha a tervek szerint a március 4-i elődöntők, és a március 5-i döntő bemelegítésénél segédkezik majd.

"Ezeknek a kutyáknak sanyarú életük volt, de szeretnénk megmutatni, hogy nem a múlt szenvedéséből kell kiindulni. Bebizonyítjuk, hogy függetlenül attól, hogyan éltek korábban, még mindig hű társak lehetnek" – nyilatkozta Madalena Spinazzola, a Premier Pet szóvivője, az akció szervezője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.