Forma-1

Itt a Sauber 2017-es autója

A C36-ot az idei szabályoknak megfelelően radikálisan átépítették.

2017.02.20 12:16ma.hu
Fotó: sauberf1team.com

Idén március 26-án rendezik az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat a Forma-1-ben: nem csoda, hogy az istállók sorra mutatják be új, a tavalyihoz képest radikálisan átépített autóikat.

Fotó: sauberf1team.com

A múlt héten a Williams rántotta le a leplet idei versenygépéről, hétfőn pedig a Sauber is közzétette az idei autójáról készült első képeket.

A Ferrari-motorral hajtott C36 kék-arany fényezést kapott.

Fotó: sauberf1team.com

Az idei, alaposan átvariált szabályoknak köszönhetően a felépítése is sokat változott: újdonság az ívelt első szárny, az alacsonyabb hátsó légterelő és persze a szélesebb gumiabroncsok is. Az autó a Williamstől eltérően cápauszony-szárnyat kapott, melynek visszatérését szakértők várták a szezon előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.