Foci

Mervó Bence visszatér svájci klubjához

Mervó Bencét svájci labdarúgóklubja, az FC Sion visszarendelte a lengyel Slask Wroclawtól.

2017.02.16 01:30MTI

"Visszahívott az FC Sion Svájcba, azaz egy év után itt hagyom Lengyelországot; nagyon sok szép emlékkel, és azzal a tudattal, hogy ez is egy fontos állomása volt játékos-pályafutásomnak" - írta szerdán közösségi oldalán Mervó.

A 21 éves csatár az előző idényben tíz mérkőzésen négy gólt szerzett az élvonalbeli lengyel csapatban, a mostani szezonban 12 találkozón egyszer volt eredményes.

Mervót 2015 nyarán a Győri ETO-tól igazolta le az MTK, majd szeptemberben az FC Sionhoz került, de a fővárosi kék-fehéreknél és a svájciaknál sem játszott élvonalbeli meccset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.