Asztalitenisz

Női asztalitenisz ETTU Kupa - Kikapott és kiesett a Postás SE

A Postás SE 3-0-ra kikapott pénteken a vendég Kazanytól, és mivel az idegenbeli első mérkőzésen "csak" 3-1-re győzött, búcsúzott a női asztalitenisz ETTU Kupa negyeddöntőjében.

2017.02.10 22:30MTI

A január végi, oroszországi találkozón a magyar együttesben a holland Li Jiao két összecsapást hozott, a harmadik siker pedig a litván Ruta Paskauskiene nevéhez fűződött. A hazai csapatban kizárólag orosz játékosok kaptak helyet, de közülük csupán Szvetlana Mohnyacseva tudott meccset nyerni.

Ezzel szemben a visszavágó az oroszok fölényét hozta: Anna Blazko rögtön az első meccsen 3-0-ra legyőzte Li Jiaót, majd két szoros összecsapás következett, de mindkettő végén a vendégek örülhettek.

"Ami az első meccsen befelé pattant, az most kifelé. Az első, elveszített mérkőzés, Li Jiao találkozója meghatározó volt" - értékelt az MTI érdeklődésére Rostás Gábor klubelnök.

Eredmény:

Postás SE-TTC Kazany (orosz) 0-3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.