Ítéletidő

Elmarad a Vasas-Szeged vízilabdameccs az ónos eső miatt

A szegedi csapat a rossz útviszonyok miatt nem tud elindulni Budapestre. Két további mérkőzést is el kellett halasztani.

2017.02.01 11:50MTI

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt elmarad a szerdai VasasPlaket - ContiTech-Szeged-Diapolo ob I-es férfi vízilabda-mérkőzés. Az angyalföldi vízilabdacsapat Facebook-oldalának közlése szerint a rossz idő miatt a szegedi együttes nem tud elindulni Budapestre. Az eredetileg 19.30 órára kiírt találkozót később pótolják.

A magyar szövetség honlapjának kedd délelőtti beszámolója szerint további két mérkőzést is elhalasztanak, a Metalcom-Szentes - Szolnoki Dózsa-Közgép találkozót csütörtökön 19 órától, a PVSK-Mecsek Fűszért - KSI SE meccset pedig jövő kedden 19 órától rendezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.