Műrepülés-Magyarország

Red Bull Air Race - Július elején lesz a magyar verseny

Július első hétvégéjén rendezik meg a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamát.

2017.01.20 01:30MTI
Fotó: AFP

A sorozat sajtószolgálatának csütörtöki tájékoztatása szerint a nyolc futamból álló széria negyedik állomása lesz a budapesti viadal, amelyet az elmúlt évekhez hasonlóan a Parlament előtt, a Duna fölött rendeznek majd.

A magyarországi hétvége előtt februárban Abu-Dzabiban, áprilisban a versenynaptárba 2009 után most visszakerülő San Diegóban, míg júniusban Japánban, Csibában versenyeznek a világ legjobb műrepülői. A budapesti viadalt követően július végén új helyszínként Kazany mutatkozik be. Két, később kijelölendő európai helyszín után októberben Indianapolisban zárul a Red Bull Air Race 2017-es idénye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.