Média

Héder Barnát Az Év Médiaszemélyisége díjjal tüntették ki

Az M4 Sport csatornaigazgatója szombat este a győri Médiabálon vette át a díjat.

2017.01.15 21:30MTI

Héder Barnát, az M4 Sport csatornaigazgatóját jutalmazta Az Év Médiaszemélyisége díjjal a Média 2003 Alapítvány - tájékoztatta az MTI-t a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtóosztálya szombaton közleményben.

A kuratórium egyhangúlag hozta meg a döntését Héder Barnának "a médiában nyújtott kiemelkedő és alázatos munkájáért". Az M4 Sport csatornaigazgatója szombat este a győri Médiabálon vette át a díjat - áll a közleményben.

A Médiabál a közélet, a média, a gazdasági szféra és a művészvilág képviselőinek találkozója. Ebből az alkalomból minden évben átadják Az Év Médiaszemélyisége díjat is.

"Nagyon nagy megtiszteltetés ez számomra, és külön öröm, hogy mivel én a médiában nem vagyok előtérben, ezzel az egész M4 Sport tavalyi teljesítményét ismerik el" - idézte a közlemény Héder Barnának a díjátadó után mondott szavait.

A Média 2003 Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy elősegítse a médiában dolgozó szakemberek megbecsülését. Az alapítvány céljai között szerepel még a saját pénzügyi lehetőségeinek révén, illetve a támogatói jóvoltából a tehetséges fiatal médiamunkások támogatása, valamint az arra érdemes, a médiában hosszabb ideje dolgozó szakemberek elismerése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.